21.5.2023 22:20

Εκλογές 2023: Κυριάκος Μητσοτάκης – «Οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας»

«Ο σημερινός πολιτικός σεισμός μας καλεί να επισπεύσουμε τη διαδικασία για κυβερνητική λύση»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τα αποτέλεσματα των exit poll.

 

«Οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. «Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό. Είμαι περήφανος και συγκινημένος» πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τα αποτέλεσματα των exit poll«Οι πολίτες θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός. «Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό. Είμαι περήφανος και συγκινημένος» πρόσθεσε. 

«Η Ν.Δ. έχει την έγκριση των πολιτών να κυβερνήσει αυτοδύναμη και δυνατή. Αυτό ζήτησαν με σαφή και σχεδόν απόλυτο τρόπο. Μας ζήτησαν να τρέξουμε που γρήγορα στον δρόμο της προόδου, για μια Ελλάδα ισχυρή και ασφαλή.

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Θα τον διανύσουμε μαζί, με οδηγό τη γλώσσα της αλήθειας και με ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική, χωρίς αλαζονεία και έπαρση που προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχτώ».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ