Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Serano θα ζήσεις την απόλυτη γευστική εμπειρία

Dec
23

Το Serano είναι από εκείνα τα ζαχαροπλαστεία που φημίζεται για τη φρεσκάδα των γλυκών του, αλλά και για την παράδοση που έχει κρατήσει σε κάθε συνταγή. Για παράδειγμα, μιας και διανύουμε την εορταστική περίοδο, τα μελομακάρονα φτιάχνονται με τον πλέον «μαμαδίστικο» τρόπο, οι κουραμπιέδες και οι δίπλες το ίδιο. Όταν δαγκώνεις την πρώτη μπουκιά είσαι έτοιμος να συγκρίνεις τα γλυκά του ζαχαροπλαστείου Serano με αυτά που φτιάχνει η μητέρα ή η γιαγιά σου και αυτό είναι μεγάλο ζήτημα και ίσως η μεγαλύτερη επιβράβευση για ένα ζαχαροπλαστείο και έναν ζαχαροπλάστη. 

Η ποικιλία γλυκών που θα βρει κανείς είναι τεράστια, ωστόσο πάντα φρέσκα, προσεγμένα, με άριστες πρώτες ύλες και φυσικά φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από τους ειδήμονες. Σιροπιαστά, τούρτες για κάθε περίσταση και κάθε ουρανίσκο, πάστες, γλυκά του αλουμινόχαρτου, παγωτά, αλλά και τσουρέκια, κέικ, βουτήματα για τον καφέ ή το γάλα, είναι μερικά από αυτά που θα αναζητήσεις και θα βρεις στο ζαχαροπλαστείο της οδού Ελ. Βενιζέλου.

Την τιμητική τους αυτή την περίοδο έχουν οι κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα, οι δίπλες και εντός ολίγων ημερών οι βασιλόπιτες. Στο Serano θα βρει κανείς όλα τα ανωτέρω και μάλιστα σε πολλές… εκδόσεις, καθώς το πάντρεμα του μελομακάρονου με τη σοκολάτα είναι πλέον παράδοση στην Ελλάδα.

Αν κάτι έχω δοκιμάσει αμέτρητες φορές και το κατατάσσω στην κορυφή των γλυκών του ζαχαροπλαστείου των Αφών Δελερέ είναι η σοκολατόπιτα τους. Θα τη βρείτε είτε σε κομμάτια είτε σε ένα πήλινο σκεύος (οικογενειακή συσκευασία). Δοκιμάστε την ανεπιφύλακτα και θα με θυμηθείτε. Θα είναι κατά πολύ καλύτερη ακόμη και από αυτή που φτιάχνει η μαμά!

Σχόλια άρθρου: 0