Αγορά

19/12/19 12:48

τελ. ενημ.: 19/12/19 12:52

Κορυφαία προϊόντα για την τριχόπτωση

Όταν ο κύκλος της τρίχας επηρεάζεται, αυτό σημαίνει ότι μπορεί αφενός να αδυνατίζει και αφετέρου να πέφτει χωρίς να αντικαθίσταται. Το φαινόμενο τριχόπτωση, μπορεί να πλήξει τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο φύλο. Οι αιτίες της τριχόπτωσης είναι πολλές και παρουσιάζονται συνοπτικά παρακάτω.

Κληρονομικότητα

Η ανδρογενετική αλωπεκία είναι πολύ συχνή με την αραίωση να εμφανίζεται σταδιακά. Η φαλάκρα είναι πιο συχνή στους άνδρες και μπορεί να ξεκινήσει από την εφηβεία.

Ορμονικές Μεταβολές & Ασθένειες

Οι ορμόνες μπορεί να προκαλέσουν προσωρινή απώλεια μαλλιών. Σε αυτό το στάδιο πολύ σημαντικές είναι οι βιταμίνες για τα μαλλιά που βρίσκονται σε προσφορά.

Το NourkrinMan είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για άντρες που τους βοηθάει να αντιμετωπίζουν την προοπτική απώλειας της τρίχας. Ενισχυμένο με θρεπτικά συστατικά, οι θύλακες ενισχύονται και η λήψη του μπορεί να είναι προληπτική ήδη από τα πρώτα αχνά σημάδια αλωπεκίασης.

Σε ειδική τιμή, μπορείτε να βρείτε το Phyto 2 x Phytophanere (βρείτε το εύκολα και γρήγορα) για όμορφα και υγιή μαλλιά. Προτείνεται ιδιαίτερα για τις γυναίκες, αφού εξασφαλίζει και πολύ όμορφα νύχια. Συνίστανται δύο αγωγές τον χρόνο!

Κατάθλιψη

Το συναισθηματικό σοκ, είναι αιτία αλωπεκίασης. Εξαιτίας της κατάθλιψης μπορεί να προκύψει και αιφνίδια αυξομείωση βάρους που μπορεί να επηρεάσει την τριχόπτωση.

Σαμπουάν για τριχόπτωση

Βρείτε με ένα κλικ ένα από τα κορυφαία σαμπουάν για την αντιμετώπιση της τρίχοπτωσης με ρίζα maca. Ανακουφίζει και από την ξηροδερμία.Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure.gr θα βρείτε εξαιρετικά προϊόντα για την γυναικεία και την ανδρική τριχόπτωση. Με ένα κλικ θα είναι στην πόρτα σας. Προσφορές και promo πακέτα. Τηλεφωνικές παραγγελίες άμεσα και εύκολα στο 2102512121.

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση