29.8.2019 14:48

Ένα μαγαζί σαν παραμύθι στο κέντρο της πόλης

Pinocchio | Το κατάστημα παιδικών της οδού Αργέντη που πραγματοποιεί την κάθε μας επιθυμία

Η απάντηση στο ερώτημα «ποιος δεν γνωρίζει τον Pinocchio» είναι εύκολη, αφού όλα τα παιδιά γνωρίζουν την ιστορία του μικρού ξύλινου ήρωα, όμως στη Χίο οι περισσότεροι γνωρίζουν και τον Pinocchio της Αργέντη 15, το μαγαζί με τα βρεφικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, που έχει μεγαλώσει πληθώρα παιδιών, προσφέροντας τους πάντα χαμόγελα και ικανοποίηση.

Στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει ρούχα και αξεσουάρ για παιδιά από 0 έως 16 ετών, προσαρμοσμένα πάντα στις ανάγκες της εποχής και στην ηλικία των παιδιών. Οι τιμές του Pinocchio ήταν και παραμένουν προσιτές, προκειμένου εκτός από τα παιδιά να φεύγουν χαρούμενοι και οι γονείς τους!

Μπορεί η κλασσική ιστορία να θέλει τον μικρό Pinocchio ψεύτη, ωστόσο το κατάστημα παιδικών ειδών ουδεμία σχέση έχει με αυτό, καθώς πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό στον πελάτη, προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο και βγάζουν ασπροπρόσωπους και τους γονείς αλλά και τους μικρούς δοκιμαστές, εξάλλου δεν είναι τυχαίο το μότο των ιδιοκτητών του καταστήματος, «ανοίγουμε για τα παιδιά ένα δρόμο αγνό με παιδικότητα, τον δρόμο του Pinocchio».

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ