26.2.2019 16:25

Η VespaΕlettrica είναι τώρα κοντά σας για μια οδηγική εμπειρία

ΜΟΤΟ
ΜΟΤΟ

Γοητευτική, αθόρυβη, με τεχνολογία που ποτέ δεν ήταν τόσο συναρπαστική. Όλες οι αξίες Vespa συγκεντρώνονται στη VespaElettrica

Το κατάστημα PIAGGIO ΚΟΥΤΣΟΥΔΗΣ, φιλοξενεί την πρωτοποριακή VespaElettrica, από 28 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να οδηγήσουν το μοντέλο που φέρνει την επανάσταση στην καθημερινή μετακίνηση! 

Δεν είναι απλά ένα νέο ηλεκτρικό σκούτερ, είναι η VespaElettrica. Ένα έργο τέχνης με καρδιά που χτυπά στους ρυθμούς της προηγμένης τεχνολογίας, που δημιουργήθηκε για να συμβολίσει τη σύγχρονη εποχή Vespa, αλλά και το συναρπαστικό μέλλον της.

Η VespaElettrica είναι ο πλέον σύγχρονος θρύλος της ιταλικής τεχνολογίας και είναι συνώνυμη με την προηγμένη συνδεσιμότητα και την αθόρυβη λειτουργία, τη δυνατότητα για προσωπικές επεμβάσεις, την προσβασιμότητα, τον σεβασμό προς το περιβάλλον και το μοναδικό στυλ. Όλες οι αξίες που εκφράζει διαχρονικά η Vespa έχουν καλυφθεί πλήρως, επιβεβαιώνοντας ότι η Vespaείναι πάντα μπροστά από την εποχή της, σε σχέση με την αγορά της.

Η VespaElettrica χαρακτηρίζεται από την ευκολία στον χειρισμό και τη φυσική θέση οδήγησης.  Είναι ο κύριος εκφραστής της έρευνας του PiaggioGroup στον τομέα της ηλεκτρικής μετακίνησης και η ανταπόκριση στη διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για περιβαλλοντολογική ευαισθησία. Έχει ως στόχο, την παροχή τεχνολογικών λύσεων για ένα όλο και πιο αυτάρκες και βιώσιμο αστικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, επιπλέον της δυνατότητας δοκιμαστικής οδήγησης, το εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος θα είναι στη διάθεσή σας για μία παρουσίαση των μοναδικών χαρακτηριστικών και των βασικών της λειτουργιών της VespaElettrica,καθώς και για να απαντήσουν σε ενδεχόμενες απορίες σας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να μπείτε κι εσείς στον κόσμο της Vespa Elettrica,από 28 Φεβρουαρίου έως 7 Μαρτίου. Δηλώστε τώρα συμμετοχή και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας στο test-ride, με μία επίσκεψη στο κατάστημα PIAGGIO ΚΟΥΤΣΟΥΔΗΣ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ 59 ή τηλεφωνώντας στο 2271022212.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ