ΖΩΗ

7.10.2019 11:03

Η Ασφαλιστική Εταιρεία που σκέφτεται τον καλύτερό μας φίλο... το κατοικίδιό μας

Για πρώτη φορά οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να ασφαλίζουν τους τετράποδους φίλους τους μέσω της NP ασφαλιστικής

«Ασφάλεια» μία λέξη που στο κάθε άκουσμα της μας γεννάει εκατοντάδες σκέψεις, συναισθήματα, συνειρμούς. Έχουμε μάθει να ασφαλίζουμε πράγματα σημαντικά για εμάς, που φοβόμαστε μην τα χάσουμε, όπως το σπίτι μας, το αυτοκίνητό μας, την επιχείρηση μας, την υγεία μας… τη ζωή μας.

Εξίσου σημαντικό και το κατοικίδιο μας

Η ασφαλιστική εταιρεία NP έρχεται για να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό για εμάς είναι το κατοικίδιο μας, το σκύλος μας. Για πολλούς ο σκύλος είναι οικογένεια, είναι παιδί είναι… άνθρωπος, που αντί να μιλάει γαβγίζει, παρά ταύτα δεν υστερεί σε τίποτα διαθέτοντας όλα τα αισθήματα και όλες τα αισθητήρια ενός ανθρώπου. Γιατί να μην μπορούμε να ασφαλίσουμε τον «καλύτερο μας φίλο», αφού μας είναι τελικά τόσο σημαντικός;

Οι ακριβείς καλύψεις της ασφάλειας

Κι όμως πλέον μπορούμε. Με δεδομένο ότι ένα κατοικίδιο είναι το ίδιο επιρρεπές σε ατυχήματα αλλά και «ζημιές», η NP εξασφαλίζει τόσο το κατοικίδιο όσο και τον ιδιοκτήτη με τις εξής πρωτοποριακές καλύψεις:

-θάνατος του ασφαλισμένου σκυλιού από ατύχημα

-έξοδα νοσηλείας του ασφαλισμένου σκύλου ή χειρουργικής επέμβασης, καθώς και οποιεσδήποτε δαπάνες για την αποθεραπεία του σκύλου εξαιτίας ατυχήματος

-αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη του σκύλου έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον σκύλο σε τρίτα πρόσωπα.

Η συγκεκριμένη ασφάλεια αφορά μόνο σκυλιά, ωστόσο συμπεριλαμβάνονται όλες οι ράτσες, όλες οι κατηγορίες, είτε πρόκειται για καθαρόαιμα σκυλιά είτε για ημίαιμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλιση των κατοικίδιων σας μπορείτε να βρείτε www.np-asfalistiki.gr.

Για τη Χίο μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο «Λύσεις», Τσακός Κ. και Φράγκου Μ.

 

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ