Αγορά

30/10/19 17:53

τελ. ενημ.: 30/10/19 17:55

«Chios in a bag»: Μία πρωτοβουλία που αξίζει τη στήριξη των επαγγελματιών της Χίου

Το «Chios in a bag» αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών με στόχο την προβολή των τοπικών προϊόντων και  την προώθηση της τοπικής οικονομίας. Πρόκειται για την προσφορά αναμνηστικών συσκευασιών μοντέρνας σχεδίασης, οι οποίες περιέχουν τοπικά προϊόντα και δίνονται στους επισκέπτες της Χίου κατά τις επίσημες συναντήσεις τους με το Επιμελητήριο.

 «Θεωρούμε ότι η βιωματική εμπειρία αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση και προβολή ενός προϊόντος. Στοχεύουμε στη δημιουργία αναμνήσεων μέσω γεύσεων και αρωμάτων του νησιού, που θα συνδράμουν στην προσέλκυση του επισκέπτη να αναζητήσει, να μοιραστεί την εμπειρία του με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον του, καθώς και να αναπτύξει την επιθυμία να «επιστρέψει».

Καλούμε τα μέλη μας να συνδράμουν σε αυτή την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου με τα προϊόντα τους, αναδεικνύοντας μέσω της πραγματικής εμπειρίας αυτών, την ποιότητα και τη δυναμικότητα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αγγελική Αθηναίου, τηλ. 2271044524, email: a.athinaiou@chioschamber.gr», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Χίου.

 

Σχόλια άρθρου: 0
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση