29.1.2015 16:15

«Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΗΛ. ΚΛΕΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΙΔΗΣΟ

"Τώρα ξεκινάμε". Αυτό το μήνυμα στέλνουν τα μέλη του ΚΙΔΗΣΟ στη Χίο σε όσους και όσες τους εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους. Με την παρακάτω ανακοίνωση δηλώνουν ότι το αποτέλεσμα δεν τους ικανοποιεί και παράλληλα εύχονται για το καλό της χώρας, η κυβένρηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να πετύχει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και έναν - έναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Όλοι μαζί δώσαμε σε μικρό χρονικό διάστημα – μόλις 20 ημερών – μια μάχη αρχών και αξιών για την ανασύνταξη των δυνάμεων του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού. Οδηγός των επιλογών μας ήταν πάντα το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας.

Η χώρα έχει σήμερα μια νέα κυβέρνηση ΣΥΡIΖΑ και ΑΝΕΛ και η Αριστερά μια ιστορική κυβερνητική ευκαιρία. Ευχή όλων μας είναι να επιτύχει για να μπορέσει η χώρα να βγει οριστικά από την κρίση.

Ο πολιτικός πολιτισμός του χώρου μας δεν ανέχεται σκέψεις που αναμένουν την καταστροφή της χώρας για επέλθει η δική μας δικαίωση.

Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν μας ικανοποιεί, αλλά μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με τις ίδιες αξίες που μας ένωσαν και συνεχίζουν να μας ενώνουν.

Σε καμία περίπτωση ο αγώνας δεν σταματάει εδώ!

Προχωράμε δυναμικά με πίστη στην Ελλάδα των Αξιών, της Δικαιοσύνης και της Δημιουργίας.

Τώρα ξεκινάμε!". 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ