10.12.2018 14:21

Τελευταία ευκαιρία για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ πριν κηρυχθεί έκπτωτο

Ένα βήμα πριν την οριστική έκπτωση βρίσκεται το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χίου μετά την απόφασή του να διακόψει απροειδοποίητα τα μαθητικά δρομολόγια από την Παρπαριά προς τη Βολισσό, προφασιζόμενο την έλλειψη οδηγών εξαιτίας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης αποκάλυψε ότι προκειμένου να συνεχιστούν τα δρομολόγια τόσο ο ίδιος όσο και ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Ξενάκης, μπήκαν προσωπικοί εγγυητές σε πρατήριο υγρών καυσίμων του νησιού, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν αρκετό, όπως φάνηκε στην πορεία, αφού τα προβλήματα της εταιρείας ξεπερνούν κάθε καλή πρόθεση.

Ο ίδιος χαρακτήρισε αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χίου διαμηνύοντας ότι το επόμενο βήμα- αν δεν συνετιστεί η εταιρεία- είναι η έκπτωσή της από το έργο της μεταφοράς των μαθητών και ορισμός άλλου ιδιώτη αναδόχου.

Όπως εξήγησε στην παρούσα φάση καταβάλλονται προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων με στόχο τα δρομολόγια να συνεχίσουν να εκτελούνται μέχρι και την περίοδο των Χριστουγέννων ενώ ξεκαθάρισε ότι τα ανεκτέλεστα δρομολόγια δεν θα πληρωθούν.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ