6.4.2018 13:08

ΒΙΝΤΕΟ | Η τελετή της αποκαθήλωσης του Εσταυρωμένου στον Μητροπολιτικό Ναό Χίου

Σε κλίμα κατάνυξης και με την παρουσία δεκάδων πιστών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Μ. Παρασκευής στον Μητροπολιτικό Ναό Χίου η ανάγνωση των Μεγάλων Ωρών και η τελετή της Αποκαθήλωσης του αχράντου σώματος του Ιησού Χριστού.

Ο Μητροπολίτης Μάρκος πλαισιωμένος από τους διακόνους της Μητρόπολης Χίου, χοροστάτησε στην τελετή της Αποκαθήλωσης και στη συνέχεια στην ταφή του Ιησού Χριστού.

Στον Θείο Λόγο ο Μητροπολίτης Μάρκος αναφέρθηκε στον συμβολισμό της Σταύρωσης και του Θανάτου του Ιησού Χριστού λέγοντας ότι ακόμη κι όσοι θέλησαν  να τον αμφισβητήσουν περιπαίζοντάς τις ύστατες ώρες στην ουσία συνέβαλλαν ώστε να αναδειχθεί η Αγία και Ομοούσιος και Αδιαίρετη Τριάδα.

Παρακάλεσε μάλιστα τους πιστούς να παραμείνουν πιστοί και να πορεύονται πάντα σύμφωνα με τον λόγο του Ιησού Χριστού ανεξάρτητα αν κάποιοι τους επικροτούν ή τους αποδοκιμάζουν γι αυτή τους τη στάση.

Δείτε φωτορεπορτάζ στη σελίδα του "π" στο Facebook

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ