4.12.2018 15:02

ΒΙΝΤΕΟ | Αναζητείται λύση για να μη σταματήσουν τα δρομολόγια μέχρι τα Χριστούγεννα

«Το πρόβλημα θα το βρούμε μπροστά μας», διαμηνύει ο Στ. Κάρμαντζης ξεκαθαρίζοντας ότι η Περιφέρεια πληρώνει στην ώρα της τα ΚΤΕΛ

Μεσοβέζικες λύσεις που θα επιτρέψουν την διεξαγωγή των μαθητικών δρομολογίων τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα αναζητά η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, αφού τα συσσωρευμένα χρέη του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είχαν ως αποτέλεσμα ακόμα και ο τελευταίος ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων στον οποίο οφείλονται δεκάδες χιλιάδες ευρώ να σταματήσει την διάθεση πετρελαίου κίνησης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αρχικά το ΚΤΕΛ να ανακοινώσει ότι διακόπτει κάποια από τα μαθητικά δρομολόγια και στη συνέχεια την διακοπή όλων των δρομολογίων μέχρι νεοτέρας.

Σε δηλώσεις του στον «π» ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης έκανε λόγο για ένα σοβαρό και σημαντικό πρόβλημα για το οποίο δεν ευθύνεται η Περιφερειακή Ενότητα Χίου, η οποία έχει καταβάλει τα χρήματα στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ στην ώρα τους.

«Αυτή τη στιγμή οφείλουμε μόνο το τελευταίο δίμηνο το οποίο θα πληρωθεί εντός των προσεχών ημερών. Αναζητούμε λύση ώστε τα δρομολόγια να συνεχίζουν να εκτελούνται μέχρι και τα Χριστούγεννα και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει. Όλη αυτή την κατάσταση θα τη βρούμε σίγουρα μπροστά μας στο προσεχές μέλλον κι εκεί θα κληθούμε να πάρουμε αποφάσεις. Αυτό προέχει είναι τα παιδιά μας και στα χωριά και στην πόλη να πηγαίνουν καθημερινά στο σχολείο τους ανεμπόδιστα και με ασφάλεια», ανέφερε ο ίδιος, μεταφέροντας την πεποίθησή του ότι σύντομα θα βρεθεί λύση.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ