19.1.2015 13:40

Θα εκπλαγούν κάποιοι τη Δευτέρα [ΒΙΝΤΕΟ]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Γ. ΞΕΝΑΚΗ

Τα αποτελέσματα των εκλογών σε τοπικό επίπεδο δε θα έχουν καμιά σχέση με όσα κυκλοφορούν δημοσκοπικά από διάφορους, δήλωσε ο Γ. Ξενάκης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε καταλήγοντας «Οι δημοσκοπήσεις μου, είναι η επαφή μου με τον κόσμο. Μην εκπλαγείτε αν τη Δευτέρα έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Κάνω τον αγώνα μου με όλες μου τις δυνάμεις διεκδικώντας την εκλογή μου»

Ο υποψήφιος της ΝΔ σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να ακολουθήσει μια διαφορετική προεκλογική εκστρατεία δείχνοντας το παράδειγμα για το πώς θα έπρεπε να γίνεται στο εξής ο προεκλογικός αγώνας, χωρίς τηλεφωνήματα φυλλάδια ηχορύπανση και άλλες προεκλογικές φανφάρες.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ρίξει τα βέλη του κατά της ΝΟΔΕ και του Π. Μανωλάκη αναφέροντας ότι αν ήθελε θα μπορούσε να επιβάλλει την πραγματοποίηση μιας κοινής συγκέντρωσης των υποψηφίων. «Είναι πρωτοφανές αυτό που γίνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ξενάκης εξέφρασε την ελπίδα για μια κυβέρνησή συνεργασίας μπροστά στο εθνικό συμφέρον. «Πρέπει αν μπουν στην άκρη τα κομματικά, να συμφωνήσουν σε μια κυβέρνηση συνεργασίας για ένα χρόνο και μετά να προχωρήσουν σε εκλογές. Αυτό είναι πατριωτισμός»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ