23.1.2015 15:23

Έτοιμη η Περιφέρεια για τις εκλογές

Ολοκληρώθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η τελική δοκιμή για τη συγκέντρωση και μετάδοση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, έγινε έλεγχος των συσκευών φαξ που θα χρησιμοποιηθούν για την αποστολή των αποτελεσμάτων από τα δημοτικά διαμερίσματα στη Διεύθυνση Πληροφορικής της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η διαδικασία λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων, μέσω των οποίων θα γίνει η μετάδοση των αποτελεσμάτων.

Για τον καλύτερο συντονισμό της Περιφέρειας, μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων των Περιφερειακών Ενοτήτων Βορείου Αιγαίου, στην οποία συμμετείχε και η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Η κα Χριστιάνα Καλογήρου, διαπίστωσε τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα στις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διεξαγωγή των εκλογών. Επίσης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα στελέχη της Περιφέρειας, τα οποία παρά τον περιορισμένο χρόνο και τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας του χειμώνα και της νησιωτικής ιδιαιτερότητας, εργάζονται ακατάπαυστα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου όλα να κυλήσουν ομαλά.      

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ