18.9.2015 20:16

Δυνατό ΚΚΕ, αντίσταση κατά του μνημονίου

Την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου Χίου με το απαραίτητο προσωπικό, με μόνιμες προσλήψεις και πλήρη κάλυψη σε υλικοτεχνική υποδομή, μεταξύ αυτών και εγκεφαλογράφου ζητά το ΚΚΕ

Σε ανακοίνωση του αφού σημειώνει ότι "η συγκυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ, με την πολιτική της, έχει αφήσει εδώ και μήνες το νοσοκομείο μας χωρίς εγκεφαλογράφο. Η πολιτική αυτή, που ακολουθούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις στα πλαίσια της ΕΕ, οδηγεί στο να εμπορευματοποιείται η υγεία, πληρώνει ο εργαζόμενος για τις εξετάσεις και τις θεραπείες του.

Αποδυναμώνουν τη δημόσια υγεία από το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό (λείπουν οι γιατροί των αγροτικών ιατρείων και πολλές ειδικότητες από το νοσοκομείο Χίου, το Ιατρικό Κέντρο Πυργίου, καθώς και από το Πολυδύναμο ιατρείο Βολισσού και Καρδαμύλων)",  καταλήγει ζητώντας από τους Χιώτες την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές  γιατί "αποτελεί εγγύηση για την απόκρουση του μνημονίου 3 από τη Δευτέρα, που θα σημάνει νέα επίθεση στην υγεία για την εργασία, την ασφάλιση".

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ