12.3.2019 15:16

Οι πρώτες δηλώσεις του Παντ. Λεγάτου μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του

"Στην προσπάθεια αλλαγής σελίδας του νησιού μας δεν περισσεύει κανείς"

Με μία λιτή και κατατοπιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παντελής Λεγάτος, εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να στηρίξει με την υποψηφιότητα του την Χριστιάνα Καλογήρου.

Τα προβλήματα τα οποία έχουν λειτουργήσει ως τροχοπέδη για τη Χίο είναι σε μεγάλο βαθμό γνωστά σε όλους. Ο τρόπος αντιμετώπισής τους ωστόσο κρίνεται εκ του αποτελέσματος ανεπαρκής , καθώς όσοι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στη Χίο προσδοκούμε πολλά περισσότερα για εμάς και τα παιδιά μας και πρέπει να παλέψουμε για να τα πετύχουμε.
Αποφάσισα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να στηρίξω τη Χριστιάνα Καλογήρου πιστεύοντας ακράδαντα ότι έχει αποδείξει πως διαθέτει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τους νησιώτες του Βορείου Αιγαίου.
Για να αλλάξει σελίδα η Χίος οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε όλοι! Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!

αναφέρει ο κ. Λεγάτος.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε Συνδρομητής