10.1.2023 13:53

Προσκυνηματική 2ημερη εκδρομή στη Λέσβο με το Kanaris Tours

1η Ημέρα: 28/1, 2023

Συγκέντρωση στο Λιμάνι και στην συνέχεια επιβίβαση και αναχώρηση με το πλοίο για Μυτιλήνη. Άφιξη και άμεση επιβίβαση στο Πούλμαν για να επισκεφτούμε και να προσκυνήσουμε το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ. Συνεχίζουμε για τον Μανταμάδο για να επισκεφτούμε ακόμη ένα μεγάλο προσκύνημα του νησιού, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ (Ταξιάρχη Μανταμάδου) με την ανάγλυφη εικόνα φτιαγμένη από αίμα των μοναχών και πηλό. Στην συνέχεια αναχώρηση για την Πέτρα όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας. Τέλος αναχώρηση για Σκάλα Καλλονής όπου θα επισκεφτούμε τη Μονή Λειμώνος (ιδρύθηκε από τον Άγιο Ιγνάτιο το 1526). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: 29/1, 2023

Μετά από το πρωινό θα αναχωρήσουμε για να επισκεφτούμε τη γραφική κωμόπολη της Αγιάσου με την εκκλησία της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας της Αγίας Σιών που πρόσφατα γυρίστηκε η ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη. Θα προσκυνήσουμε και θα απολαύσουμε τον καφέ μας στη χόβολη. Συνεχίζουμε για το Πλωμάρι και τις κατακόμβες Μαγδαληνής. Τέλος επιστρέφουμε προς την πόλη της Μυτιλήνης όπου αν ο χρόνος μας επιτρέπει θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για βόλτα και επίσκεψη στον Άγιο Θεράποντα. Στις 17.30 θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και στις 18.00 θα έχουμε αναχώρηση με το πλοίο Nissos Samos πίσω για Χίο.

Πληροφορίες στα γραφεία του ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΟΥΡΣ και στα τηλέφωνα 22710-21463, 22710-42490. https://kanaristours.gr/

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ