28.4.2018 13:32

«Το παιδί με τη ριγέ μπλούζα» βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο «πάπυρος»

Πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση του αστυνομικού μυθιστορήματος της Έλ. Χουσνή

Μπορεί εν έτη 2018 το κοινό να μην έχει τα κατάλληλα εφόδια να εκτιμήσει ένα καλό ελληνικό αστυνομικό βιβλίο, καθώς facebook και instagram μας έχουν «πάρει το μυαλό», ωστόσο όσοι βρέθηκαν σήμερα στη βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου της Έλενας Χουσνή «Το παιδί με τι ριγέ μπλούζα» άκουσαν και έλαβαν πολλές πληροφορίες για τον παιδικό εκφοβισμό, σε όλες του τις μορφές.

Η ταλαντούχα συγγραφέας σε πρόσφατη συνέντευξη της στον «π» είχε κάνει δηλώσεις αναφορικά με τα κυκλώματα παιδικής πορνείας, χαρακτηρίζοντας τα «πολυπλόκαμα κτήνη», δήλωση που ενέπνευσε τους ομιλητές της παρουσίασης, Ανατολή Βροχαρίδου και Ελένη Κοτσάτου,  να αναπτύξουν διάλογο με τους παρευρισκόμενους και σε αυτό το θέμα.

«Το παιδί με τη ριγέ μπλούζα» είναι το τρίτο κατά σειρά αστυνομικό μυθιστόρημα της Έλενας Χουσνή και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΥΦΑΝΤΑ. «Πρόκειται για το τρίτο μέρος μιας τριλογίας με φόντο την οικονομική κρίση και θεματικές, ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί, λόγω της κρίσης, αλλά με προϋπάρχοντα βηματισμό, σαθρό δυστυχώς, αρκετών χρόνων ή και δεκαετιών», είχε αναφέρει η ίδια στη συνέντευξη που έδωσε μερικές ημέρες πριν στη Γρ. Μαχαλιά.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ