Πολιτισμός

10/8/18 13:06

τελ. ενημ.: 10/8/18 14:48

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ | Η Χίος υποκλίθηκε στον μεγάλο Γιάννη Πάριο

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του.

 Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. 

Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης μπροστά σε χιλιάδες Χιώτες που κατέκλεισαν το Δημοτικό Στάδιο Χίου προκειμένου να απολαύσουν μία μοναδική βραδιά με τραγούδια που συγκίνησαν, χάρισαν αγκαλιές και φιλιά.

 Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται» τραγούδησαν τον έρωτα απολαμβάνοντας την εύθραυστη δυναμικότητα της φωνής του μοναδικού ερμηνευτή.

Η βραδιά κορυφώθηκε με τον Γιάννη Πάριο να τραγουδά τα νησιώτικά του κάνοντας όλο το στάδιο μία απέραντη χορευτική πίστα. «Μου αρέσουν οι Χιώτες γιατί είναι άνθρωποι όξω καρδιά και αυτό μου χάρισε μία υπέροχη νύχτα», είπε απευθυνόμενος στο κοινό κάνοντας τους πάντες να σηκωθούν όρθιοι και να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Πλήρες φωτορεπορτάζ στη σελίδα του «π» στο Facebook

Ο "π" ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τους υπαλλήλους του Νομικού Προσώπου για κάθε διευκόλυνση στον χώρο της συναυλίας.