6.6.2018 15:04

«Περίπατος στο δάσος» για το 1ο Νηπιαγωγείο Βροντάδου και τη Μαρία Σαρρή

 

Μετά την καταπληκτική υαλογραφία που φιλοτέχνησε  η Μαρία Σαρρή και η κόρη της Άννα και κοσμεί την είσοδο του 1ου Νηπιαγωγείου Βροντάδου, η Χιώτισσα ζωγράφος και εικαστικός σε συνεργασία με τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου Ματίνα Λαμπρινάκη και τις υπόλοιπες εκπαιδευτικούς και με την πολύτιμη πάντα βοήθεια της θυγατέρας της Άννας, θα μεταφέρουν  στο θεατρικό σανίδι του ΦΟΒ το παραμύθι της με τίτλο «Περίπατος στο δάσος». Οι μαθητές του νηπιαγωγείου που θα είναι και οι πρωταγωνιστές της παράστασης θα δραματοποιήσουν το παραμύθι της Μαρίας Σαρρή και θα μας μεταφέρουν το απόγευμα της Παρασκευής στο δάσος της Κλειδού, επιδιώκοντας να μας ευαισθητοποιήσουν και να μας κινητοποιήσουν ώστε να προστατέψουμε το περιβάλλον που ζούμε.

Το παραμύθι εκτυλίσσεται στο δάσος της « Κλειδού» όπου μια παρέα παιδιών ενημερώνεται ότι στο δάσος της γειτονιάς τους υπάρχουν σκουπίδια, φωτιές, παρατημένα αυτοκίνητα. Τα παιδιά αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να δράσουν άμεσα.  Ξεκινούν για το δάσος και στο δρόμο τους συναντούν  τα ζώα και τα φυτά και τους ζητούν να συνδράμουν και αυτά ώστε οι νεράιδες που προστάτευαν το δάσος να γυρίσουν πίσω.

 Αν επιθυμείτε και εσείς να δείτε επί σκηνής τη συνέχεια του παραμυθιού από τους μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου Βροντάδου , δώστε το «παρών» την Παρασκευή 8 Ιουνίου στις 18:30 στον ΦΟΒ.  

Το παραμύθι της Μαρίας Σαρρή «Περίπατος στο δάσος» γράφτηκε αποκλειστικά για τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Νηπιαγωγείου Βροντάδου.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ