13.11.2023 6:09

Τσάι για καλό σκοπό από το Ι.Τ. Αγίου Παντελεήμονος

 Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ιερού Τάγματος Αγίου Παντελεήμονος, με τσάι - συνεστίαση, στη μεγάλη και ευρύχωρη αίθουσα του Ξενοδοχείου Χανδρής που γέμισε πάλι ολόκληρη απ' άκρη σ' άκρη, την Κυριακή το απόγευμα 12 Νοεμβρίου 2023.

Ο Πρόεδρος του ΙΤΑΠ Βασίλης Σαρμουσάκης, στη μικρή ομιλία του που καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, εκδήλωσε τη χαρά του για την υποστήριξη των φίλων του Τάγματος και του κόσμου της Χίου, και την  ανταπόκριση του κοινού στις εκδηλώσεις του Ιερού Τάγματος Αγίου Παντελεήμονος και στο κοινωφελές κοινωνικό έργο του, που ο κόσμος αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει ... και που πρώτος το καθιέρωσε και το δρομολόγησε ο Αείμνηστος Μητροπολίτης Χίου Παντελεήμων Φωστίνης.

Δημοσιεύτηκε από Εφημερίδα Πολίτης στις Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023

«Η ανταπόκρισή σας μας δίνει θάρρος να συνεχίζουμε το έργο μας», είπε ο Πρόεδρος του Ιερού Τάγματος Αγίου Παντελεήμονος Βασίλης Σαρμουσάκης και πρόσθεσε ότι «τα έσοδα και από αυτήν την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση αδύναμων οικονομικά φοιτητών και άπορων ανθρώπων και οικογενειών ( που πάντα ενισχύει το Τάγμα, όπως και όπου παραστεί ανάγκη και το αντιληφθεί ) και επίσης ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την αναστήλωση της κεντρικής εκκλησίας του Ιερού Τάγματος Αγίου Παντελεήμονος, τον Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στην  παραλία των Λιβαδίων, που εξαιτίας της φθοράς του χρόνου και του τελευταίου σεισμού έχει υποστεί πολλές ζημιές και η επισκευή του είναι πολύ δαπανηρή, πάνω από εκατό χιλιάδες ευρώ».

Προς το τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά και κλήρωση, όπου δόθηκαν πολλά πλούσια δώρα που πρόσφεραν επιχειρήσεις του νησιού μας και ομάδες που στήριξαν κι αυτή την εκδήλωση του Ιερού Τάγματος Αγίου Παντελεήμονος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, όπως και με την υποστήριξή του πάντα στις δραστηριότητες του Τάγματος, ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουρνιάς.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ