2.11.2018 12:23

Τετράδα Μητροπολιτών στη Χίο για τα 106α Ελευθέρια του νησιού

Με την παρουσία του Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεου, Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Μάνης Χρυσόστομου και Χίου Μάρκου θα εορταστούν φέτος τα ελευθέρια της Χίου στις 11 Νοεμβρίου.

Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, όπου στις 11 το πρωί θα γίνει επίσημη υποδοχή της ιερής εικόνας της Παναγίας της Αγιογαλούσαινας στο πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό.

Στις 17:00 της ίδιας ημέρας θα τελεστεί ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πάνδημη ανά την πόλη Ιερή Λιτανεία.

Ανήμερα των Ελευθερίων της Χίου στις 07:00 ο Όρθρος και στη συνέχεια η αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στις 10:30 η Δοξολογία για την 106η απελευθέρωση της πόλης και στις 17:30 ο Μέγας Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση.  

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ