7.2.2019 9:36

«Τέλος στα κλουβιά» λέει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου

Στην καμπάνια συλλογής υπογραφών για την πανευρωπαϊκή καμπάνια με την ονομασία «τέλος στα κλουβιά» που αφορά στα παραγωγικά ζώα, συμμετέχει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου.

Εκατοντάδες εκατομμύρια παραγωγικά ζώα της ΕE ζουν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους μέσα σε κλουβιά, κάτω από αβάσταχτες συνθήκες.  

Τα ζώα είναι ενσυναίσθητα όντα, ικανά να νιώθουν πόνο και χαρά.  Ο εγκλεισμός των ζώων σε κλουβιά είναι βαναυσότητα.

Για τις επόμενες 2 εβδομάδες έχει δοθεί άδεια στα φιλοζωικά σωματεία που συμμετέχουν στην  εκστρατεία "Τέλος στα Κλουβιά",  να προβάλουν τα το Βραβευμένο με Panda 12λεπτο φιλμ M6nths που περιγράφει τους 6μήνες ζωής ενός γουρουνιού.
Το φιλμ βοηθά να καταλάβουμε καλύτερα ένα από τα πιο παρεξηγημένα, ευφυή και πιο βασανισμένα ζώα στον πλανήτη, τα γουρούνια. Δεν περιέχει σκηνές σφαγής και είναι γυρισμένο εξ ολοκλήρου με τη ματιά ενός μικρού γουρουνιού που γεννιέται σε μια φάρμα εντατικής κτηνοτροφίας.

Το λινκ της εκστρατείας είναι το παρακάτω: https://caws.endthecageage.eu/

Το λινκ του βίντεο είναι το παρακάτω:
https://action.ciwf.org.uk/page/37485/action/1?ea.tracking.id=98b15a7c&utm_campaign=cageage&utm_source=ciwftw&utm_medium=twitter&fbclid=IwAR1j8ePRAUIEEwYkgzT5DGLu-LSEk82wvrLxEb6s7qjMNazlHKExUNaiHls

Μέσω της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών, στοχεύουμε στο να ενώσουμε μια ήπειρο κατά της βαναυσότητας και να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Επιτροπή: οι Ευρωπαίοι επιθυμούν τα γουρούνια, τις κότες, τα κουνέλια και όλα τα παραγωγικά ζώα έξω από τα κλουβιά!

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ