29.11.2021 14:41

Σταθερά στο τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου με όραμα το νέο Δικαστικό Μέγαρο (BINTEO)

Την τέταρτη της θητεία ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ετοιμάζεται να εκτίσει η δικηγόρος, Α. Ζαννάρα.

Στόχος της ίδιας όσο και του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να υπάρξει από εδώ και πέρα μια ενωτική προσπάθεια για το μέλλον του κλάδου στο νησί.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, όπως διαμορφώθηκε με συμβούλους την Γραμματική Αλοιμόνου, τον Βακά Ηρακλή, την Καρατζά Αναστασία, τον Κάργατζη Κωνσταντίνο, τον Μεργέ Γεώργιο, τον Ράγκο Γεώργιο, την Σκάμαλου Άννα και τη Χούλη-Αικατερίνη. Επίσης αναπληρωματικό μέλος είναι η Μαύρου Παρασκευή-Παναγιώτη.

«Νομίζω ότι από διαφορετικές αφετηρίες θα βρούμε το κοινό καλό και θα συνθέσουμε τις απόψεις μας προς την κατεύθυνση μιας δημιουργικής θητείας» δήλωσε η κα. Ζαννάρα.

Σχετικά με τις  επισκευαστικές εργασίες στο Πρωτοδικείο Χίου η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «καμαρώνουμε για ένα νεοκλασικό κτήριο που αναδείχθηκε», προσθέτοντας ότι, ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου παρακολουθεί και τις εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει στο Δικαστικό Μέγαρο.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ