16.3.2018 18:33

Προκαλούν διαφημίζοντας την επέτειο του θανάτου του Ιησού

Με ειδική εκδήλωση στα Θυμιανά στις 24 Μαρτίου

Η πολυδιαφημιζόμενη στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας, «επέτειος του θανάτου του Ιησού», έφθασε και στη Χίο με ομάδες αντίθετες προς την ορθόδοξη πίστη να έχουν κατακλείσει τις τελευταίες ημέρες το κέντρο της πόλης, μοιράζοντας φυλλάδια που προσκαλούν του Χιώτες να παρευρεθούν στην ιδιότυπη επέτειο που θα πραγματοποιηθεί στα Θυμιανά στα τέλη του μήνα.

Στο φυλλάδιο μάλιστα καλούν σε ομιλία που θα πραγματοποιηθεί σε χώρο στα Θυμιανά με θέμα: «Ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Ιησούς Χριστός», αναφέροντας ότι αυτή θα είναι βασισμένη στην Αγία Γραφή.

Προσοχή εφιστά η Μητρόπολη Χίου

Άμεση υπήρξε η αντίδραση της Μητρόπολης Χίου που μέσω του «π» εφιστά την προσοχή των πιστών καθώς πρόκειται για ομάδες ατόμων εκ διαμέτρου αντίθετες με την ορθόδοξη πίστη και διδασκαλία.

«Κάθε χρόνο, λίγο πριν το Πάσχα, μερικές ομάδες ασυμβίβαστες προς την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη λένε διάφορα με σκοπό να σπιλώσουν το Άγιο πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί κηρύττουμε την Ανάσταση του Κυρίου και όχι τον θάνατό Του. Η Εκκλησία μας δεν είναι δυνατό να πιστεύει σε έναν θεό πεθαμένο, σε έναν θεό που τον αγγίζει ο θάνατος και η φθορά γιατί έτσι δεν θα ήταν θεός.

Καλή Ανάσταση»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ