Κοινωνία

1/10/18 10:21

τελ. ενημ.: 1/10/18 10:33

Παν. Αιγαίου: Ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και το 3ο καλύτερο της Ελλάδας

Μία ακόμη σημαντική διάκριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς στη νέα διεθνή κατάταξη του Times Higher Education World University Rankings 2019 κατατάσσεται στη θέση 601-800 μεταξύ πανεπιστημίων απ’ όλο τον κόσμο και την 3η θέση μεταξύ 8 Ελληνικών Πανεπιστημίων, τα οποία βρίσκονται επίσης στη λίστα.

Η αξιολόγηση συμπεριλαμβάνει τα 1258 καλύτερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του κόσμου και λαμβάνει υπόψη της κριτήρια, όπως η διδασκαλία, η έρευνα και η διεθνοποίηση. «Η διεθνής αναγνώριση της ανοδικής πορείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου που καταγράφεται εκ νέου στην παγκόσμια αυτή κατάταξη Πανεπιστημίων του Times Higher Education, επιβραβεύει και ενθαρρύνει τις προσπάθειες της ακαδημαϊκής μας κοινότητας να εδραιώσει και να συνεχίσει να αναδεικνύει το Ίδρυμα ως διεθνές κέντρο Αριστείας στην έρευνα και την εκπαίδευση.

Η επιπρόσθετη δε αυτή αναγνώριση για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί σημαντικότατο κεφάλαιο για τις σπουδές και το μέλλον των φοιτητών και φοιτητριών μας. Δημοσίως ευχαριστούμε και συγχαίρουμε και πάλι θερμά όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας του Αιγαίου για την καθοριστική συμβολή τους και στη νέα αυτή διάκριση του Πανεπιστημίου μας», τονίζει η πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτζιλάκη.

 

 

 

Δείτε επίσης