2.9.2022 14:22

Οι «Ίωνες» απέκτησαν επιτέλους το δικό τους λεωφορείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από αγώνα 6 ετών, επιτέλους οι «Ίωνες» αποκτούν το δικό τους όχημα μετακίνησης, χάρη στη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, του ιδρύματος Τσαπάλα, του Δήμου Χίου αλλά και της Χιακής Ομοσπονδίας της Αμερικής.

Στις προσπάθειες των «Ιώνων» αναφέρθηκε η πρόεδρος του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου Μαρκέλλα Αγιασμάτη, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο όχημα ικανό να καλύψει τις ανάγκες των μελών του Σωματείου για μετακίνηση από και προς την πόλη.

«Υπήρχαν μέλη μας που ήθελαν να προπονηθούν να μεταβούν από τα χωριά στην πόλη για προπόνηση και δεν μπορούσαν. Τώρα με το όχημα μπορούν να μετακινηθούν πολύ πιο εύκολα σε αθλητικούς χώρους», επεσήμανε η κα. Αγιασμάτη.

Μάλιστα οι «Ίωνες», το απόγευμα της Τρίτης διοργανώνουν γιορτή στις 19:30 στην κεντρική πλατεία Χίου για να γιορτάσουν την απόκτηση του οχήματος.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

Tags: Ίωνες

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ