27.9.2021 11:44

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου τιμά τα 200 χρόνια με εκλεκτούς προσκεκλημένους

Στη Χίο και ο πρώην Π.τ.Δ. Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου στα πλαίσια των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ΄21 , διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με θέμα "Η ΧΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821" με κορύφωση την ημερίδα στις 2/10/2021 από πρωίας έως εσπέρας στο ΟΠΚΔΧ  με ομιλητές του Α΄ μέρους -πρωία τους κ. Ν. Αλιβιζάτο ομότιμο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του ΕΚΠΑ ,Γ. Καμίνη, βουλευτή Επικρατείας ΚΙΝΑΛ ,τ. Δήμαρχο Αθηναίων, Κ. Βρατσάνο Δήμαρχο Ψαρών εκπαιδευτικό, με την ευγενική συμμετοχή της δρ Φιλολόγου κ .Σ. Τσιροπινά - και ομιλητές του Β΄ μέρους- απόγευμα τους κ. Π. Παυλοπουλο τ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ομ. καθηγητή ΕΚΠΑ, Κ. Μουσουρούλη πρώην Υπουργού Ναυτιλίας, κ. Ν. Μηταράκη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου βουλευτή Χίου Ν.Δ., Ε. Θανοπούλου καθηγήτρια Παν/μίου Αιγαίου ,Α. Μιχαηλίδη βουλευτή Χίου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, δρ Ιστορίας της Ιατρικής Παν/μίου Θεσσαλίας.

Την 3/10/2021 Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη Λειτουργία στη Νέα Μονή και τέλεση Τρισάγιου στη Μνήμη των νεκρών της Σφαγής της Χίου, το 1822.Επίσκεψη στη Βιβλιοθήκη Κοραή. 

Η όλη εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής "ΕΛΛΑΔΑ 2021"  με την υποστήριξη των συναδέλφων δικηγόρων, του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου και την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Π.Ε Χίου, του Δήμου Χίου και συμπολιτών/λοιπών φορέων. (Τήρηση των πρωτοκόλλων λόγω πανδημίας ,κατά την προσέλευση και ροή προγράμματος).

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ