27.12.2023 12:41

«Χορεύοντας τα Χριστούγεννα» - Εορταστική εκδήλωση στο περίπτερο του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ

Με εορταστική μουσική, χορό και γυμναστική θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/12/23 και ώρα 12.00 το μεσημέρι εκδήλωση μπροστά στο χριστουγεννιάτικο περίπτερο του Παγχιακού Συλλόγου Α.μεΑ. στην πλατεία Βουνακίου (έναντι του κτιρίου της Περιφέρειας).

Αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων Ενόργανης – Ρυθμικής Γυμναστικής της ΠΕΚΕΒ και του Γυμναστηρίου Μελέκος θα χορέψουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και θα δώσουν ευχές για τη νέα χρονιά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Χίου, θα προσφέρουν ζωγραφική προσώπου (face-painting), σε όσους παρευρισκόμενους το επιθυμούν, προσφορά του Δημόσιου ΙΕΚ Χίου στον ΠΣΑμεΑ, για τους φίλους μας.

Ο Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ. σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την εκδήλωση που θα διαρκέσει περίπου μισή ώρα, αλλά και να επισκεφτείτε το περίπτερο, στο οποίο θα βρείτε όμορφες χειροποίητες κατασκευές, των παιδιών με αναπηρία του εργαστηρίου και δώρα αγάπης, για φίλους και συγγενείς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ