27.11.2018 21:51

Εξήγαγαν χιώτικη φιλοξενία

Οι οικογένειες των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου φιλοξένησαν μαθητές από Ιταλία, Πολωνία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο

Αναχώρησαν το Σάββατο 24/11 και τα τελευταία μέλη των τεσσάρων αποστολών από Ιταλία-Πολωνία-Τουρκία-Ηνωμένο Βασίλειο που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ERASMUS+2017, «INCLUSIVE LEARNING FOR STUDENTS», οι εργασίες του οποίου φιλοξενήθηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χίου και τα παιδιά των πιο πάνω συμμετεχουσών χωρών φιλοξενήθηκαν σε οικογένειες μαθητών και μαθητριών του σχολείου.

«Στην επιτυχία του προγράμματος συνέβαλαν πολλοί φορείς, σύλλογοι, επιχειρήσεις και άτομα μεμονωμένα και για αυτό το λόγο αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε μεταφέροντας εδώ τις απόψεις και τα σχόλια όλων των συναδέλφων για την μοναδική φιλοξενία, την άψογη διοργάνωση και την παροχή υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών στο όμορφο νησί μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διεύθυνση του 3ου Δ.Σ. Χίου.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ