12.6.2023 15:17

Εργαζόμενοι ΟΤΑ Ν. Χίου - "Σταματήστε να αντιμετωπίζετε τους νησιώτες ως αναλώσιμους"

Το ΔΣ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χίου συμμετέχει στην στάση εργασίας που προκήρυξε το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ από τις 12 έως το πέρας του ωραρίου την Τρίτη 13 Ιουνίου.

Καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν τη Τρίτη 13 Ιουνίου στις 13:00 μμ. στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από τη Πύλη του Νοσοκομείου Χίου.

 

- Άμεση στελέχωση του ΕΚΑΒ Χίου με μόνιμο προσωπικό που θα δίνει την δυνατότητα να υπάρχουν σε ετοιμότητα 3 βάρδιες στη πρωινή ζώνη, 2 βάρδιες στην απογευματινή και 2 βάρδιες στη Νυχτερινή.

 

- Άμεση στελέχωση του Γ. Νοσοκομείου Χίου με μόνιμο προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων και μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

 

- Άμεση στελέχωση του ακτινοδιαγνωστικού κέντρου του Γ. Ν. Χίου, των ΚΥ Χίου και Πυργίου και των αγροτικών περιφερικών ιατρείων.

 

- Ως εδώ, σταματήστε να αντιμετωπίζετε τους νησιώτες ως αναλώσιμους και τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ και την ΥΓΕΙΑ ως εργαζόμενους Β΄ κατηγορίας. Άμεση Ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ !

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ