18.2.2019 9:40

Η Φάρκαινα μέσα από τα μάτια των γονιών

Ανάγκη συντήρησης ακόμα και μέσα στον χειμώνα για να συνεχίσει να αποτελεί σημείο συνάντησης αθλουμένων όλων των ηλικιών

Την ανάγκη παρεμβάσεων στον αθλητικό χώρο της Φάρκαινας αναδεικνύουν οι φωτογραφίες που απέστειλαν στο politischios.gr γονείς, έπειτα από την κυριακάτικη βόλτα τους μαζί με τα παιδιά τους.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής συνεχίζουν να αποτελούν πόλο έλξης για εκατοντάδες άτομα ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, κάτι που μεγιστοποιεί την ανάγκη συντήρησης όχι μόνο τη χρονική περίοδο από την άνοιξη μέχρι και τέλος φθινοπώρου αλλά καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Σκουριασμένοι κάδοι, ξηλωμένες ταμπέλες, σκισμένα προστατευτικά δίχτυα αλλά και κομμάτια από τα δάπεδο που έχουν ξεκολλήσει, αποτελούν τη σημερινή εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων, στις οποίες αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες άτομα.

Η κοινωνία έχει αγκαλιάσει τη Φάρκαινα αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών. Το Νομικό Πρόσωπο έχει αντιληφθεί αυτή την αποδοχή;

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ