15.4.2020 14:33

Δωροεπιταγές, καλάθια αγάπης και γεύματα για το Πάσχα από τη Μητρόπολη Χίου

Παρά τις πρακτικές δυσκολίες και τα προβλήματα που απορρέουν από την πανδημία του κορωνοϊού η Μητρόπολη Χίου συνεχίζει την φιλανθρωπική της διακονία.

Έτσι τις ημέρες αυτές με φροντίδα του Μητροπολίτη Χίου Μάρκου, διατέθηκαν από τον υπεύθυνο των γευμάτων αγάπης π. Νικόλαο Μακρή, δωροεπιταγές για προμήθεια τροφίμων σε 200 οικογένειες οι οποίες σιτίζονται από τα γεύματα αγάπης της Ι.Μ. Χίου.

Επίσης το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ι.Μ. Χίου διέθεσε μέσω των ενοριακών Ιερών Ναών της πόλης της Χίου και των προαστίων, 150 τσάντες με τρόφιμα σε αντίστοιχο αριθμό οικογενειών ενώ θα καλυφθεί και το πασχαλινό γεύμα του Γηροκομείου Χίου καθώς και θα δοθούν χορηγίες σε αντίστοιχα ιδρύματα και συλλόγους του νησιού.

Να σημειωθεί ότι συνεχίζεται κανονικά η χορήγηση των εκκλησιαστικών υποτροφιών καθώς και η συνδρομή στα προγεύματα των ανήλικων ασυνόδευτων της ΒΙ.Α.Λ..

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ