26.11.2018 9:48

Βολές με πραγματικά πυρά σε Μάναγρο και Παναγιά

Βολές όπλων ευθυτενούς τροχιάς επί θαλάσσιου στόχου στην περιοχή Μάναγρος της Βολισσού θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου από τις 08:00 έως τις 15:00 η 96 ΑΔΤΕ.

Επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περικλείεται από τα σημεία: ΥΨΩΜΑ 139 - ΥΨΩΜΑ ΠΕΡΔΙΚΑΣ - ΥΨΩΜΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΑΡΙΩΤΗΣ - ΥΨΩΜΑ 138 και η θαλάσσια περιοχή σε απόσταση 6 ΝΜ από την ακτή ανάμεσα στο Ακρ. ΤΡΑΧΥΛΙ - Ακρ. ΠΥΡΓΟΣ - Ακρ ΠΥΡΓΑΡΙ – Ακρ. ΒΑΚΕΛΩΝΑΣ και ακτή Αγ. ΙΣΙΔΩΡΟΣ.

Επιπλέον, την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 από τις 08:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν βολές όπλων ευθυτενούς τροχιάς στην β/ν Παναγιά επί θαλασσίου στόχου.

Για την ασφαλή διεξαγωγή των υπόψη δραστηριοτήτων   απαγορεύεται η κίνηση πλωτών μέσων τις εν λόγω ώρες στις παραπάνω περιοχές χωρίς έγκριση από τη στρατιωτική αρχή, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ