10.11.2018 22:10

BINTEO | Μητροπολίτης Μάρκος: «Ενωμένη η εκκλησία, απέναντί μας η αθεΐα»

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε από την κατάμεστη κεντρική πλατεία της Χίου ο Μητροπολίτης Μάρκος, κατά τη διάρκεια της λιτανείας της εικόνας των πολιούχων του νησιού Αγίων Μηνά, Βίκτωρα και Βικεντίου.

Απευθυνόμενος στους πιστούς ο Μητροπολίτης Μάρκος έπλεξε το εγκώμιο των ιερέων του νησιού λέγοντας ότι πρόκειται φιλότιμους οικογενειάρχες, για ιερείς πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η διανομή 1,2 εκ. μερίδων φαγητού μέχρι σήμερα, για ιερείς που στηρίζουν ολόκληρες οικογένειες, που δίνουν το αίμα τους και που φροντίζουν για τη σίτιση των προσφυγόπουλων της ΒΙ.ΑΛ..

«Προσευχόμαστε αυτή η θρησκεία, να αποτελεί πάντοτε τον συνεκτικό δεσμό που θα δίνει οντότητα και ύπαρξη σε αυτό εδώ το κράτος, να εφαρμόσει όποια προγράμματα και όποια σχέδια έχει αλλά κινούμενο πάντοτε όχι με ανεμοδείκτες, όπου φυσάει ο κάθε ιδεολογικός άνεμος αλλά με πυξίδα που δείχνει μόνο έναν δρόμο, τον δρόμο του Χριστού», είπε.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ