24.5.2023 19:37

ΠΑΣΟΚ Χίου- "Ώρα για σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση"

"Άνευ προηγουμένου αλαζονεία από τη Νέα Δημοκρατία και τον Νότη Μηταράκη"

Με την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σήμερα, οι εκλογές της 21ης Μάη ολοκληρώθηκαν. Η τοπική μας κοινωνία, μας ανέδειξε στην δεύτερη θέση. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την θετική ανταπόκριση στην σταθερή μας πολιτική θέση για όλα τα ζητήματα της Χίου, κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στο ίδιο πλαίσιο δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε, ασκώντας σοβαρή και εποικοδομητική αντιπολίτευση, καταθέτοντας προτάσεις και κυρίως δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την μια μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία στη Χίο.

 Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα του τόπου. Δυστυχώς δεν υπάρχει η αντίστοιχη σοβαρότητα από την πλευρά του κ. Μηταράκη, που τις τελευταίες ώρες επιδεικνύει μία άνευ προηγουμένου αλαζονεία τόσο στο εσωτερικό της ΝΔ (ο πιο επιτυχημένος βουλευτής της ΝΔ στην μεταπόλιτευση) όσο όμως και προς την τοπική μας κοινωνία, βγάζοντας ανακοινώσεις ότι θα καταλάβει δύο έδρες (δηλ. θα λάβει πάνω από 70%) στις 25 Ιουνίου. Δείχνει να μην έχει καταλάβει το μήνυμα το εκλογών, που ήταν σοβαρότητα και σταθερότητα, όπως ακριβώς δεν κατάλαβε ότι απέναντι στα ΜΑΤ δεν ήταν κανένας ακραίος αλλά όλη η τοπική μας κοινωνία. Ωστόσο, η εποχή που παρέμενε στο απυρόβλητο έχει παρέλθει οριστικά στις 21 του Μάη.

Από εδώ και πέρα θα λαμβάνει τις απαντήσεις από μια σοβαρή και αξιόπιστη προοδευτική δύναμη, που θα εκπροσωπεί κάθε ημέρα όλο και περισσότερους, σπάζοντας ακόμη και τα κομματικά στεγανά και τους δογματισμούς, που μέχρι χτες μας κρατούσαν διαιρεμένους.

Καλούμε τους πολίτες της Χίου, να είμαστε μαζί σε αυτήν την νέα μεγάλη και όμορφη προσπάθεια, με μόνο γνώμονα το κοινό καλό, το καλό της Χίου, τις αρχές και τις αξίες μας!

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ