1.8.2023 9:46

Εγγραφές επιτυχόντων μέσω παράλληλου μηχανογραφικού στις νέες ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Χίου

Το Δημόσιο ΙΕΚ Χίου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες του που πέρασαν μέσω παράλληλου μηχανογραφικού από όλη την επικράτεια και θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους σε μία από τις παρακάτω 5 νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο Δ.ΙΕΚ Χίου από τον Οκτώβρη του 2023:

  1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ 
  2. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (πρώην “Στέλεχος Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας”)
  3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
  4. ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΩΝ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (πρώην “Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων”)
  5. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ

Οι εγγραφές για τους επιτυχόντες μέσω παράλληλου μηχανογραφικού, ξεκινούν από τη Δευτέρα 28-8-2023 και λήγουν την Τετάρτη 6-9-2023 και μπορούν να γίνουν είτε ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας του Παράλληλου Μηχανογραφικού είτε διά ζώσης στο ΔΙΕΚ. Για την εγγραφή θα χρειαστεί απαραιτήτως να δηλώσουν τον ΑΜΚΑ τους.

Δικαιολογητικά: 

Όσοι επιτυχόντες ενημερωθούν από το σύστημα κατά την ηλεκτρονική εγγραφή τους ότι απαιτείται κατάθεση πρόσθετων δικαιολογητικών για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, θα πρέπει να προσέλθουν στο Δ.Ι.Ε.Κ. επιτυχίας τους ΕΝΤΟΣ της ίδιας προθεσμίας με όσα δικαιολογητικά ζητηθούν από τα παρακάτω: 

1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους 

2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ) 

3. Πρόσφατη βεβαίωση ΑΜΚΑ 

4. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια).

Επιτυχόντες σε Δ.Ι.Ε.Κ. που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους μέσω παράλληλου μηχανογραφικού!

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Χίου: (https://iek-chiou.chi.sch.gr/)

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ