1.2.2024 14:50

Αστειότητες Μάρκου- Θα διοργανώσει Αγρυπνία εν είδει διαδήλωσης κατά της ισότητας στον πολιτικό γάμο

Την πρόθεσή του να διοργανώσει Ιερά Αγρυπνία, εν είδει μάλιστα διαδήλωσης, για το νομοσχέδιο της ισότητας στον πολιτικό γάμο, δηλαδή για ένα θέμα που καθαρά άπτεται της πολιτείας και όχι της Εκκλησίας, ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης από τον Άγιο Τρύφωνα Καρδαμάδας, ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος.

Ο Μητροπολίτης Χίου, κάνοντας πολλά βήματα παραπέρα από την απόφαση της Ιεράς Συνόδου, για ανάγνωση εγκυκλίου την Κυριακή στους πιστούς, κατά του νομοσχεδίου της ισότητας στον πολιτικό γάμο, προανήγγειλε Ιερά Αγρυπνία στη Μητρόπολη Χίου, λέγοντας ότι μόνο αν συγκεντρωθούν 10.000 πιστοί θα δοθεί το μήνυμα εκεί που πρέπει.

«Επειδή ζούμε ζοφερές ημέρες, η μητρόπολη Χίου, θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία, θα πραγματοποιήσει μία Ιερά Αγρυπνία στον Μητροπολιτικό ναό για όλους τους ιερείς του νησιού και για όλους τους πιστούς. Θα προσευχηθούμε στον Θεό, να φωτίσει αυτούς που θεσμοθετούν, να θεσμοθετήσουν ορθά και συγχρόνως να δείξουμε με τον αριθμό που θα έρθει και πόσοι είναι αυτοί που αντιδρούν. Αν έρθουν 5, σημαίνει ότι 5 μόνο αντιδρούν και θα κάνουν ότι θέλουνε.  Όταν μαζευτούμε 10.000 τότε θα το υπολογίσουνε», είπε ο Μητροπλίτης Χίου Μάρκος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ