11.5.2021 11:22

Ψαρά : Ολικό λίφτινγκ στην παιδική χαρά του νησιού και με... πιστοποιητικό ασφαλείας

Υπογράφηκε τη Δευτέρα μεταξύ του δήμου της Ηρωνικής Νήσου Ψαρών και της αναδόχου εταιρείας ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΡΟΠΗ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΜΟΝ.Α.Ε, η σύμβαση για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΨΑΡΩΝ».

Ο συμβατικός προϋπολογισμός ανέρχεται στις 128.898 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους του Υπουργείου Εσωτερικών, μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Προβλέπεται η ολική ανακατασκευή της παιδικής χαράς του νησιού μας (δάπεδο ασφαλείας, νέα όργανα, φωτισμός κ.τ.λ) καθώς και συντηρήσεις στα όργανα αθλοπαιδιών που υφίστανται στις πλατείες του οικισμού.

Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι και η έκδοση των πιστοποιητικών ελέγχου

από διαπιστευμένο φορέα, που θα διασφαλίζει τη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές που έχουν ορίσει τόσο το Υπουργείο Εσωτερικών όσο και τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας και πιστοποίησης.

Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης είναι οι ενενήντα μέρες.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών  τα παιδιά του νησιού θα μπορούν πλέον να παίζουν σ’ ένα σύγχρονο, ελκυστικό, λειτουργικό και κυρίως ασφαλή για τη σωματική ακεραιότητά τους περιβάλλον.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ