19.3.2021 15:01

Παρέμβαση Γ. Πατεριμού για το ειδικό σχολείο

Η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καθηγητών του ειδικού σχολείου εκτός από το κτιριακό πρόβλημα έφερε στην επιφάνεια το υγειονομικό θέμα που όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους έχει πραγματοποιηθεί μόνο μια φορά απολύμανση στον χώρο.

Στην παραπάνω είδηση θέλησε να απαντήσει ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Γ. Πατεριμός ο οποίος τόνισε ότι ποτέ δεν έλαβε κάποιο έγγραφο στο οποίο να ζητούν, να πραγματοποιηθεί απολύμανση από τον Δήμο Χίου.  

«Εμείς μέχρι στιγμή τέτοιο αίτημα δεν έχουμε λάβει αλλά εννοείται ότι θα πραγματοποιήσουμε ειδικά όταν μιλάμε για ειδική εκπαίδευση» δήλωσε ο κ. Πατεριμός.

Σχετικά με  το θέμα της καθαριότητας διευκρίνισε ότι υπάρχουν δυο καθαρίστριες.

Ο κ. Πατεριμός ωστόσο στάθηκε στα αιτήματα των εκπαιδευτικών που αφορούν το κτίριο καθώς πράγματι ο χώρος είναι εξαιρετικά μικρός και μη λειτουργικός για εκπαιδευτές, θεραπευτές και παιδιά.

Ο κ. Πατεριμός τόνισε ότι η Διεύθυνση Πρόνοιας είναι στην διάθεση των εκπαιδευτικών για οποιαδήποτε παρέμβαση από τον Δήμο. Για την διενέργεια «rapid test» ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ευθύνη του Δήμου αλλά της αρμόδιας Διεύθυνσης.

Τέλος υπενθυμίζεται ότι έχει ανοίξει η πλατφόρμα εμβολιασμού εκπαιδευτικών και μαθητών ήδη από την περασμένη Τετάρτη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους την πλατφόρμα https://emvolio.gov.gr/.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ