21.9.2018 17:03

Διερεύνηση των αποκαλύψεων του «π» ζητά ο Μ. Σκούφαλος

Υποχρεωμένος να δώσει εξηγήσεις για την προέλευση των ειδών που τον μετατρέπουν σε … λατρεμένο δημοτικό στέλεχος της δημοτικής αρχής είναι πλέον ο αντιδήμαρχος Γ. Καραμανής, Η χιονοστιβάδα των εξελίξεων μετά το πρωινό δημοσίευμα του «π» υποχρεώνει τις δημοτικές αντιπολιτεύσεις να ζητούν διευκρινήσεις.

«Μαυρογιαλουρισμός»

«Τα όσα αναφέρονται χρήζουν διερεύνησης, αφού εμπίπτουν στο Μαυρογιαλουρισμό αισχίστου είδους, αν φυσικά ισχύουν. Σε αυτή την κατεύθυνση θα ζητήσουμε εξηγήσεις για τα σωματεία που ευχαριστούν, όπως ευχαριστούν, για τα αυτονόητα δικαιώματα που τους έχουν στερήσει οι κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», αναφέρει ο επικεφαλής της ΛΑΣ.

Σφίγγει ο κλοιός

Η παρέμβαση Σκούφαλου έρχεται να προστεθεί στην αποστασιοποίηση Παπαδόπουλου πριν λίγο και να σφίξει κι άλλο τον κλοιό γύρω από τη σιωπηρή και σαστισμένη από το πρωί δημοτική αρχή.

Η ευθύνη ακουμπά ευθέως το Μαν. Βουρνού, καθώς ο αντιδήμαρχος του και από τους πιο στενούς συνεργάτες του τον φέρνει να γνωρίζει τις κινήσεις του. Τα είδη στους Συλλόγους προέρχονται όντως από την Ε.Ε., όπως είπε ο κ. Καραμανής στην πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων ή από άλλες άδηλες πηγές.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ