27.9.2023 13:23

Συμπορεύεται με τον Κώστα Μουτζούρη ο Παντελής Κουνιάδης

Για περισσότερα από 25 χρόνια υπηρετώ την οδική ασφάλεια, εκπαιδεύοντας οδηγούς, μεταδίδοντας τους, πέρα από την δεξιοτεχνία χειρισμού των οχημάτων, κυρίως τον τρόπο και την ανάγκη εφαρμογής των κανόνων της κυκλοφορίας και βασικά του ΚΟΚ.

Αρκετές φορές με παρεμβάσεις προς αρμόδιους φορείς της πολιτείας, ζητήσαμε σαν κλάδος εκπαιδευτών οδηγών ή και προσωπικά, συνεργασία ώστε με την γνώση και την εμπειρία πάνω στο αντικείμενο μας, να επιτυγχάνεται ο σωστός ορισμός αυτών των κανόνων (σήμανση, διαγραμμίσεις, φανάρια, κυκλοφοριακές ροές κ.α.).

Μας αγνοούσαν και εξακολουθούν, σχεδόν προκλητικά, απαξιωτικά. Η συνηθέστερη πρόσκληση συμμετοχής μας ήταν στην «μακάβρια φιέστα» (όπως την αποκαλούσα) και αυτό είχε να κάνει με ότι ακολουθούσε μετά από θανατηφόρα τροχαία. Τούτη τη φορά και για πρώτη φορά με αξιώσεις, ζητάμε πλέον και εμείς σαν κλάδος να είμαστε από την πλευρά αυτών που βάζουν τους κανόνες.

Ο φορέας που στηρίζει την υποψηφιότητα μας και αντίστοιχα τον στηρίζουμε είναι ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ.

Έχουν πολλά να γίνουν στον τομέα που υπηρετούμε και καθ’ όσον μας αναλογεί, με σημαντικότερο ίσως την αναβάθμιση της ανύπαρκτης ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Ανύπαρκτη όχι από κακή λειτουργία ή ολιγωρία των μελών της, αλλά από την ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΖΩΤΙΚΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Εύχομαι και ελπίζω να μας δοθεί το βήμα να υπηρετήσουμε όλα αυτά και γι' αυτό ζητάμε την συμπαράσταση των πολιτών της Χίου, από ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.
Η οδική Ασφάλεια δεν έχει κόμμα, δεν έχει χρώμα, είναι αποτέλεσμα συνεργασιών και κατανόησης.

Παντελής Γ. Κουνιάδης
Εκπαιδευτής Οδηγών Αυτοκινήτων.
Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτου Βορείου Αιγαίου και εκπρόσωπος στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ.
Σπουδές, Οικονομικά και Θέατρο.
Συνιδρυτής Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της μακροβιότερης Συνεταιριστικής Σχολής Οδηγών, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΧΙΟΥ (Απρίλιος 2000 έως και σήμερα)
Email: pgkoun@gmail.com
τηλ: 6945557547

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ