5.2.2024 14:57

Τροχαία Χίου - Κάθε ημέρα και μία σύλληψη για παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Συνελήφθησαν, κατά την προηγούμενη εβδομάδα στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χίου 4 άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

• Την 29-01-2024 στη Χίο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Την 30-01-2024 σε οδικό δίκτυο στην περιοχή «Χαλκειός» στη Χίο, αλλοδαπός οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος.

• Την 01-02-2024 σε οδικό δίκτυο στην περιοχή «Χαλκειός» στη Χίο, αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό όχημα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και βρισκόμενος υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος.

• Την 02-02-2024 στο οδικό δίκτυο Χίου - Βροντάδου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ