13.12.2020 15:22

"Τηρήστε ευλαβικά τα μέτρα προστασίας"

Έκκληση του Δημάρχου Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη στη σκιά της αύξησης των κρουσμάτων στο νησί

Έκκληση σε όλους τους δημότες για ευλαβική τήρηση των μέτρων έναντι στην πανδημία του κορονοϊού, απευθύνει μέσα από έκκληση του π Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Σε αυτή αναφέρει:

"Δυστυχώς, η διασπορά των κρουσμάτων σε εθνικό επίπεδο επηρέασε τη μέχρι τώρα καλή πορεία του νησιού μας, με τα κρούσματα καθημερινά να είναι αυξημένα και το νοσοκομείο μας σε οριακή κατάσταση. Με δεδομένη τη δυσκολία της ακριτικής μας περιοχής να αντεπεξέλθει σε μία ραγδαία αύξηση των δεικτών της υγειονομικής κρίσης είναι απαραίτητο όλοι και όλες να πολεμήσουμε ακόμα πιο σθεναρά και αποφασιστικά, παραμένοντας στο σπίτι, αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και φυσικά τηρώντας πιστά όλα τα προβλεπόμενα από την Πολιτεία μέτρα. Η δυνατότητα προμήθειας αγαθών είναι αδήριτη ανάγκη να γίνεται με σύνεση και υπευθυνότητα. 

Διανύουμε την πιο κρίσιμη φάση του δεύτερου κύματος της πανδημίας και παρόλο που είναι εύλογη η κούραση όλων από την υφιστάμενη κατάσταση, καλούμαστε να συνεχίσουμε με ατομική ευθύνη για το συλλογικό καλό. Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή κάνουν το χρεος τους στον απόλυτο βαθμό με κάθε τρόπο και μέσο για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Ας γίνουμε όλοι και όλες κοινωνοί και συμμέτοχοι!"

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ