26.5.2021 11:54

Όλα έτοιμα για τον καταδρομικό εμβολιασμό από τη Δευτέρα

«Η Χίος τα πάει περίφημα, ας συνεχίσουμε τον αγώνα» η δήλωση της διοικήτριας του Νοσοκομείου

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκεται το Νοσοκομείο Χίου ενόψει της έναρξης του καταδρομικού εμβολιασμού από το πρωί της Δευτέρας 31/5 στο πλαίσιο του σχεδιασμού «Γαλάζια Ελευθερία».

Στη Χίο βρίσκονται ήδη 4 νοσηλευτές από το Νοσοκομείο «Αττικόν» και αναμένονται ακόμα 4 μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να συνδράμουν στον μαζικό εμβολιασμό των κατοίκων της Χίου που θα γίνει μέσα από 3 νέες γραμμές με το εμβόλιο της J&J.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον «π» η διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου Ε. Κανταράκη, η πρώτη φάση της «Γαλάζιας Ελευθερίας» θα διαρκέσει από την προσεχή Δευτέρα 31/5 μέχρι και τις 7 Ιουνίου.

Για τον συγκεκριμένο σκοπό θα διατεθούν προς χρήση τα κτίρια 1 και 2 του Νοσοκομείου και η είσοδος των πολιτών θα γίνεται από την παλιά πύλη, στην οποία θα υπάρχουν και υπάλληλοι υποδοχής που θα κατευθύνουν τον κόσμο.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των 2.100 εμβολιασμών θα χρησιμοποιηθούν το γυναικολογικό ιατρείο αλλά και το γραφείο των επισκεπτριών υγείας που για μία εβδομάδα θα αναστείλουν τη λειτουργία τους.

Να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ