17.8.2023 13:41

Υψηλές πληρότητες τον Αύγουστο και ικανοποίηση για τις κρατήσεις του Σεπτέμβρη- Βίντεο

Ευχαριστημένοι αναχωρούν οι επισκέπτες της Χίου με τον Κώστα Μούνδρο να σημειώνει ότι βασικός στόχος των επαγγελματιών του Τουρισμού είναι να μην εκφυλιστεί το νησί

Υψηλές πληρότητες, ικανοποιητικές τιμές στις κρατήσεις και ευχαριστημένοι επισκέπτες, συνθέτουν το βασικό αποτύπωμα της φετινής τουριστικής περιόδου με τον Κώστα Μούνδρο, εκ μέρους του Φορέα Τουρισμού, να σημειώνει στον «Πολίτη» ότι για πρώτη φορά φέτος, μετά από αρκετά χρόνια ο τουρισμός λειτουργεί όπως πρέπει σε όλα τα επίπεδα.

Όπως εξήγησε, ειδικά τον Αύγουστο, οι πληρότητες είναι αυξημένες ενώ κάποιες ημέρες το ποσοστό αγγίζει το 100%. Οι επιχειρηματίες του τουρισμού πάντως, δηλώνουν αισιόδοξοι και για τον Σεπτέμβριο, αφού οι κρατήσεις είναι αρκετές σε σχέση με τα περασμένα χρόνια.

«Έχουμε ευχαριστημένους πελάτες οι οποίοι λειτουργούν ως καλοί πρεσβευτές του νησιού μας προς τα έξω. Όσοι έρχονται πρώτη φορά στη Χίο νιώθουν ότι είναι ένα νησί απάτητο και αυτό πρέπει να είναι το στοίχημα για όλους μας. Να μην εκφυλιστεί η Χίος», ανέφερε ο κ. Μούνδρος, προσθέτοντας οι επισκέπτες προέρχονται από χώρες όπως η Τουρκία, η Αμερική, η Γαλλία, η Ιταλία καθώς και η Ελλάδα μέσω του προγράμματος του κοινωνικού τουρισμού.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ