13.12.2022 12:22

Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης ο Φορέας Τουρισμού Χίου

Ο Ιδιωτικός Φορέας Τουρισμού συμμετείχε ενεργά για άλλη μία χρονιά στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης που πραγματοποιήθηκε 08-10 Δεκεμβρίου 2022.

Πέραν της συμμετοχής με αυτοτελές περίπτερο πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με ταξιδιωτικά γραφεία από την γείτονα χώρα καθώς και από άλλες εν δυνάμει ενδιαφερόμενες χώρες με σκοπό την διεύρυνση των δυνατοτήτων του προορισμού να συνεργαστεί και με άλλες αγορές αξιοποιώντας ως πύλη εισόδου τις υποδομές στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Επιβεβαιώθηκε στο έπακρο η σημαντική στήριξη του προορισμού μας από επαγγελματίες του τουρισμού καθώς και από μεμονωμένους επισκέπτες από τη γείτονα χώρα εκφράζοντας την ικανοποίηση τους για τις προσφερόμενες υπηρεσίες αλλά και την εγκάρδια φιλοξενία, γεγονός που αντανακλάται και στο μεγάλο ποσοστό των επαναλαμβανομένων επισκεπτών που καταγράφονται στο νησί μας.

Παράλληλα, το βράδυ της Παρασκευής 09/12 πραγματοποιήθηκε ξεχωριστή εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης παρουσιάζοντας εκτενέστερα τον προορισμό «Χίος» καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης, με την συμμετοχή των επαγγελματιών του χώρου, δημοσιογράφων, καθώς και πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων της Σμύρνης.

Στη σχετική ανακοίνωση του, ο Φορέας Τουρισμού Χίου αναφέρει παράλληλα: «Θα θέλαμε να απευθύνουμε θερμές ευχαριστίες για την στήριξη και την συμβολή τους στο Δήμο Χίου, την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου , το Επιμελητήριο Χίου την Ένωση Ξενοδόχων, τον Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων καθώς επίσης τον Δήμο Οινουσσών και το Δήμο Ηρωικής Νήσου Ψαρών».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ