13.11.2023 10:59

Στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Χίου

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων και Τουριστικών Επιπλωμένων Κατοικιών, μέσω του Προέδρου του κ. Γιώργου Μυλωνάδη, δήλωσε παρών στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιώντας παρουσίαση της Χίου ως ταξιδιωτικός προορισμός σε ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

«Ευελπιστούμε να την εντάξουν στα μελλοντικά τους προγράμματα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση και συνεχίζει: 

«Επίσης, ο κ. Μυλωνάδης συμμετείχε σε panel του 3ου Bike Friendly Forum όπου ανέδειξε τον Κάμπο και την ευρύτερη περιοχή των Καμποχώρων ως ιδανικό ποδηλατικό προορισμό ήπιας κλίσης που να συνδυάζει τη φύση και την περιήγηση σε ένα ιστορικό και αυθεντικό περιβάλλον. 

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι κατά την διάρκεια του forum ενημερωθήκαμε από τον υπεύθυνο τουρισμού στο ομοσπονδιακό γραφείο του ADF ότι πάνω από το 80% των Γερμανών τουριστών χρησιμοποιεί το ποδήλατο κατά την διάρκεια των διακοπών του και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη Χίο καθώς έχει όλα τα εφόδια για να προσελκύσει μελλοντικά πολλούς ευρωπαίους που αναζητούν αυτού του τύπου τις διακοπές και θα πρέπει να γίνουν και άλλες προσπάθειες τόσο από τους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και από την τοπική αυτοδιοίκηση για να το αναδείξουμε»

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε την διεύθυνση σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ