31.8.2021 13:25

Πρεμιέρα από τη Χίο κάνει η νέα τηλεοπτική παραγωγή «Travelling Chef»

Συνεργεία της βελγικής εταιρείας Eccholine και του τηλεοπτικού σταθμού Antenna Ρουμανίας έρχονται στο νησί για κινηματογράφηση

To Alios Tours, Creative Consultant for food and itinerary, συμμετέχει στην παραγωγή του νέου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής «Travelling Chef» με στόχο την ανάδειξη της αυθεντικής, γαστρονομικής ταυτότητας της Ελλάδας στο εξωτερικό. 

Η founder & food consultant, Δανάη Κουκουλομμάτη, σχεδίασε ένα διαφορετικό οδοιπορικό σε 10 δημοφιλείς γαστρονομικούς προορισμούς της Ελλάδας, που κρύβουν μοναδικά, τοπικά προϊόντα. 

Το πρωτότυπο TV format αφηγείται την ιστορία κάθε προορισμού, προβάλλοντας τον πλούτο της ελληνικής γης, την μοναδικότητα της παραγωγής και τη σημασία της αγνής πρώτης ύλης στις συνταγές.

Η παραγωγή είναι προϊόν συνεργασίας μεταξύ της Eccholine, εταιρείας διεθνών τηλεοπτικών παραγωγών με έδρα το Βέλγιο, και του τηλεοπτικού σταθμού Antenna, Ρουμανίας.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Χίο μεταξύ 3 και 13 Σεπτεμβρίου ή 7 και 17 Σεπτεμβρίου 2021 (και στις δύο περιπτώσεις οι έξι πρώτες μέρες θα είναι προετοιμασία και οι τέσσερις θα είναι το γύρισμα) για τις τοποθεσίες :

Χωράφια μαστίχας στο πυργί 

Πλατεία Μεστών

Λιμάνι Μεστών

Εμπορειό

Παραλία Αποθήκα 

Αρμόλια πάνω Πλατεία (τέσσερις ημέρες)

Λιμάνι Δασκαλόπετρας

Πυργί 

Πόλη Χίου (Απλωταριά)

Πλατεία Κάστρου Χίου

Λιμάνι Χίου, Μπούρτζι

Λιμάνι Χίου, Φάρος

Oz bay, Άγιος ισίδωρος 

Καρφάς (παραλιακό κομμάτι)

Τις έξι πρώτες μέρες θα γίνει η προετοιμασία και τα (beauty shots) στις παραπάνω περιοχές προς ανάδειξη της ομορφιάς του νησιού. 

Όσον αφορά την πλατεία στα Αρμόλια επειδή θα είναι το βασικό μαγειρικό σκηνικό, δηλαδή εκεί που θα στηθούν οι κουζίνες των διαγωνιζόμενων, θα χρειαστεί ένα μέρος του σκηνικού να παραμείνει για τέσσερις ημέρες σταθερό επάνω στην πλατεία.

Σκοπός της εταιρείας Eccholine BV μέσω της τηλεοπτικής παραγωγής «Travelling Chef» είναι να αναδείξει την ομορφιά, την παράδοση και την κουλτούρα της Ελλάδας και της Χίου.

Ακόμη να δημιουργήσει έναν μόνιμο σταθμό προορισμών (HUB) ώστε κάθε χρόνο οι συγκεκριμένοι προορισμοί να χρησιμοποιούνται για την εκπομπή ‘Travelling Chef’ για λογαριασμό κι άλλων ευρωπαϊκών τηλεοπτικών καναλιών. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ