24.5.2021 12:53

Μέχρι τις 15 Ιουνίου η απόφαση για το άνοιγμα της γραμμής Χίου - Τσεσμέ

Προς το παρόν μειώνονται τα εμπορικά δρομολόγια από την Τουρκία για λόγους δημόσιας υγείας, λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλής

Κλειστά παραμένουν τα σύνορα με την Τουρκία δεδομένων των υγειονομικών μέτρων που τηρεί η Κυβέρνηση. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Π.Βρουλή η Κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα στις 15 Ιουνίου:

«Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχουμε απόφαση και θα δούμε εάν θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους τουρίστες» ανέφερε ο κ. Βρουλής.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τα δρομολόγια των εμπορικών πλοίων από τον Τσεσμέ προς τη Χίο ο κ. Βρουλής τόνισε ότι τα εμπορεύματα από Τουρκία ναι μεν θα συνεχίσουν να έρχονται με τα πλοία αλλά μια φορά τη μέρα κάθε μέρα αντί για δύο φορές την ημέρα όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η απόφαση μείωσης των δρομολογίων για τον κ. Βρουλή οφείλεται στο πλαίσιο της διατήρησης της καλής υγειονομικής εικόνας του νησιού εν μέσω πανδημίας. 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ