30.8.2022 13:16

Η Χίος μπαίνει ξανά στον χάρτη των πτήσεων τσάρτερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας σύνδεση με Τσεχία και Πολωνία το καλοκαίρι του 2023

Η πολυπόθητη τουριστική ανάκαμψη της Χίου φαίνεται ότι αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά, μετά από μία 5ετίας πλήρους αφάνειας στις παγκόσμιες τουριστικές αγορές.

Τη σκυτάλη από την εξαιρετική τουριστική σεζόν, φαίνεται ότι παίρνει η επόμενη του 2023, όπου σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα Θόδωρο Μιχαλάκη, η Χίος θα μπει ξανά στον χάρτη των πτήσεων τσάρτερ, συνδεόμενη αεροπορικώς με την Τσεχία και την Πολωνία.

Όπως εξήγησε σε σημερινές του δηλώσεις, ήδη έχουν υπογραφτεί συμβόλαια για την τουριστική σεζόν του 2023 μεταξύ τοπικών ξενοδοχείων, πρακτορείων στην Τσεχία και αεροπορικής εταιρείας. Έτσι καλώς εχόντων των πραγμάτων, το δρομολόγιο από Πράγα για Χίο θα εκτελείται κάθε 10 ημέρες.

Η δεύτερη σύνδεση αφορά στην συμφωνία με την πολωνική ΙΤΑΚΑ, η οποία μετά από χρόνια απουσίας επανέρχεται στη Χίο μέσω εβδομαδιαίας πτήσης από και προς το νησί μας.

«Σημασία είχε να ξαναμπούμε στον χάρτη. Τα τελευταία χρόνια η Χίος μπαίνει ξανά στον χάρτη και ακούγεται ξανά ανάμεσα στους ανταγωνιστές της», ανέφερε ο κ. Μιχαλάκης, δηλώνοντας αισιόδοξος.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ